Praktisk info

NM for Masters på landevei 2018  blir arrangert fra Løken i Høland lørdag 30 juni og søndag 1 juli – tempo lørdag og fellesstart søndag.

Løken er et mindre tettsted  i Aurskog Høland kommune i Akershus ca 13 km sør for Bjørkelangen langs rv 115. Det er ca 60 km fra Oslo., 36 km øst for Lillestrøm og 60 km fra Gardermoen.

NB! MEGET VIKTIG HVORDAN KOMME TIL HØLAND STADION MED BIL NB!

Regner med at de fleste kommer via Fetsund. Da gjelder følgende:

LØRDAG: Noen hundre meter etter Fetsundbrua tar det av vei 22 mot Mysen. Ta denne og følg videre fv 169 helt fram. Ikke kjør om Bjørkelangen. da temporittet går på vei 115 mellom Bjørkelangen og Løken.

SØNDAG Da blir det tvert om. Etter Fetsundbrua fortsetter du rett fram vei 170 til Bjørkelangen (litt lengre, men samme tid) og følger derfra rv 115 til Løken. Her vil det bli merket en «bakvei» inn til Høland stadion. Grunnen er at det kommer ryttere i ett sett på Rv 169 fra Momoen til Løken., så det blir stopp ved Momoen. Det vil dessuten være stor sikkerhetsrisiko for syklistene å få en rekke biler inn i løypa her.

Husk at vi kjører med EMIT-brikker begge dager. Mulig med  leiebrikker 

KONTROLL AV SYKLER

Det blir kontroll av temposyklene lørdag. Sørg for at sykkelen din er i tråd med regelverket. Det kan du finne ved å gå inn på sykling.no – Lover og reglement.

Du må møte til sykkelkontroll 5 min før din starttid. Etter kontrollen får du ikke forlate oppstillingsområdet før start.

Kontroll av sykler søndag er per nå ikke fastsatt.

SEKRETARIAT, GARDEROBER OG KAFETERIA

Er i Høland Idretsshall, Løkenl begge dager Her er det gode parkeringsmuligheter. Åpent sekretariat fredag 17-19. Lørdag fra 08.30. Søndag fra 8.00

Det er en stor og fin kantine på stadion. Her serveres vafler, rundstykker, hamburgertallerken og spesialiteten «Pølse i horn» – samt selvfølgelig kaffe og mineralvann.

OVERNATTINGER

Det er svært begrenset med overnattingssteder i området, og det aller meste er allerede opptatt. Det finnes imidlertid et større hotell, Olavsgård, på Hvam ved E6 i ca 40 km avstand. Gardermoen og Lillestrøm er andre aktuelle steder. Det anbefales å være tidlig ute med booking. Husk å oppgi deltagelse i NM for Masters. Det gir rabatter ved flere av hotellene.Det er også mulig med overnatting på flatseng i Høland Stadion. Her blir det også avsatt plass til campingbiler og telt.