Løyper

Vi må ta forbehold om at det kan bli mindre endringer som følge av løypeinspeksjon og godkjenning fra myndighetene når det gjelder de planlagte løypene. Det  gjelder i særlig grad for fellesstarten.ũ

Rød løype er Tempo med start og mål på rv 115 ved Løken. ca 27 km Fellesstarten følger tempoløypa et stykke, men fortsetter i blå løype over Hemnes, Mo og til mål i Løken sentrum. Runde ca 38 km

 

TEMPO

Vi vil benytte en rundløype.på ca 27 km med start i rv 115 ved Løken sentrum..Vi følger rv 115 til Fosser. Tar her til høyre over til rv 229/125 som følges i retning avkjøring til Hemnes. Like før Hemnes tas til høyre over til rv 115 og tilbake til Løken.

En  tempoløype uten farlige partier, og en god løype for tempospesialister.

Distanse for alle klasser ca 27 km

FELLESSTART

Her er det blitt endringer sammenlignet med tidligere info. Vi flytter arrangementet til Løken i Høland (13 km sør for Bjørkelangen på Rv115)  Samlingsplass, start og sekretariat blir Høland Idrettsplass. Målgang  . i Løken sentrum. Dette skyldes at vi vil samarbeide med «Høland Sykkel» om vakthold mm.

LØYPA. Vi starter på Høland Idrettsplass med master gjennom Løken sentrum og til venstre ut på RV 115. Denne følger vi 3,1 km til Fosser hvor vi tar til høyre og kjører 2,5 km over til RV 125 ved Fallet. Her til høyre og 12,5 km sørover til avkjøring mot Hemnes. Følger vei 125  i 5,8 km før vi tar vei 115 i 2,4 km. Tar så til venstre mot Mo ( Momoen) 9,7km og hefra til høyre på vei 169 tilbake til Løken. Hele runden blir da ca 38 km. Småkupert og uten «monsterbakker». Spurten blir flat ca 150 m i Løken sentrum etter en relativt kort og ikke for bratt motbakke..